Ofte stilte spørsmål

Er jeg nødt til å sloss, slå folk eller bli slått?

Nei! Ingen er nødt til å sparre eller gå kamper, og alle timer gjennomføres i et kontrollert og trygt miljø.

Er kampsport farlig?

All idrett medfører en viss risiko på ulike måter, men når omgivelsene er trygge, bidrar dette til å minske risikoen. Jeg har aldri hatt en eneste alvorlig skade i mine timer og vil holde det slik. Sparring gjennomføres kontrollert og alle timer har sikkerhet og trygghet som hovedfokus.

Jeg vil bare komme i form, men har ingen tidligere erfaring, går det fint?

Perfekt! Å stå uten tidligere erfaring er det beste stedet å starte, du vil lære fortere og med færre uvaner enn mange andre. Kampsport er genialt for å komme i bedre form, du trenger ikke å være godt trent fra før av, du trenger bare å begynne. Elever hos meg har gått ned over 30 kg på 6 måneder uten noen tidligere trening, din reise til bedre helse starter her!

Kan jeg komme på en prøvetime?

Selvfølgelig! Du kan når som helst kontakte oss via E-post eller melding og ta en prøvetime til 50kr eller en hel uke til 100kr, helt uten forpliktelse til å melde deg inn. Ta gjerne med én eller flere venner.

Hva trenger jeg?

Du trenger bare treningstøy og en vannflaske, det er mulig å lane hansker hos oss

Hvordan melder jeg meg ut?

Alle utmeldinger eller kanselleringer av medlemskap må gjøres personlig, og inkluderer én måneds utmeldingsperiode du blir fakturert for, gjeldende fra den 1. i måneden etter gjeldende måned du har sagt opp medlemskapet.

Har dere timer for nybegynnere?

Alle timer er for alle nivåer, og vi har svært kompetente hjelpetrenere som vil passe på at du utvikler dine ferdigheter så fort som mulig. Alle fra nybegynner til proff kan trene i alle timer, og alle vil utvikle seg og lære.

Kan jeg ta med en venn?

Så klart, ta med så mange du vil! Kampsport er en sosial sport, og vårt syn er «jo flere, jo bedre» ved NCA!